30

Üdvözöllek Titeket!
Ott kezdeném, hogy ez a fess fiatalember a menyasszony karjaiban én voltam 2016-ban 🙂

Madarász Milán vagyok a “dunaujgraphy” alapítója.
Házas ember lévén tudom miken mentek, illetve fogtok keresztül menni az elkövetkező időszakban, amennyiben esküvőt szeretnétek.

2015 őszén kezdtünk a párommal gondolkodni hogyan is álljunk neki a szervezkedésnek. A helyszín és a szertartások foglalása után jöttek a szolgáltatók.  Itt döbbentünk rá arra, hogy amit mi elképzeltünk videós szemszögből, számunkra akkor megfizethetetlen lett volna, akik pedig alacsonyabb áron dolgoztak nem azt a stílust képviselték amire vágytunk. Korábbi sport és extrémsport videók készítésében volt már tapasztalatom, ebből adódóan vágtam bele az eszközök beszerzésébe, majd pár tapasztalat szerző munkával a hátam mögött a “DunaujGraphy” megalkotásába.

Azóta természetesen bővült a csapat így jelenleg a megrendelés függvényében többen is felelünk a minőségi felvételek elkészítéséért. Fiatalos, kommunikatív, vidám csapatunk van, ami szerintem elengedhetetlen egy ilyen alkalommal történő együttműködéshez.

A kapcsolatok fül alatt lévő emailen írhattok nekem , valamint facebook oldalon is  (www.facebook.com/dunaujgraphy) ahol közvetlen messenger üzenetben tudunk beszélgetni. Ne érezzétek kényelmetlennek ha bármilyen kérdésetek merülne fel írjatok nyugodtan, időm és lehetőségem szerint válaszolni fogok.

Milán

Fotós - operatőr - szerkesztő
Operatőr